Er is WEER subsidie beschikbaar!

Gratis ontwikkeladvies

Heb je behoefte aan ondersteuning rondom loopbaan? Wil je je huidige werk een boost geven? Of wellicht wel ander werk gaan doen?

Je komt in aanmerking voor het coachtraject als je geen opleiding of basisonderwijs hebt genoten, vmbo, mbo 1 / mbo entree of mbo 2 hebt afgerond. En woonachtig bent in Nederland en je tussen de 18 en 67 jaar bent. 

De Overheid stelt weer subsidie beschikbaar. Meld je nu vast aan en ik plan onze eerste afspraak al in.

Wat houdt Gratis Ontwikkeladvies in?

Je krijgt inzicht in persoonlijke (ontwikkel)kansen en mogelijkheden voor jou op de arbeidsmarkt. Je krijgt handvatten om met dit inzicht stappen te zetten in je carrière. Dit is maatwerk en speciaal afgestemd op jouw hulpvraag. Aan het einde van het loopbaantraject heb je een concreet en persoonlijk ontwikkelplan, waar je verder mee aan de slag kunt.

Het ontwikkeladvies is een kort, krachtig en concreet loopbaanadvies programma waarin je aan de slag gaat met:
• Jouw persoonlijke loopbaanvraagstuk;
• Wie ben ik, wat kan ik en waar liggen mijn ontwikkelpunten?
• Wat wil ik nu ècht, wat zijn mijn drijfveren en welke werkomgeving spreekt mij aan?
• Wat wordt mijn volgende loopbaanstap of wat wil ik veranderen aan mijn huidige situatie?
• Welke mogelijkheden zijn er voor mij op de arbeidsmarkt?
• Welke stappen kan ik zetten om bij mijn doel te komen?

Aanmelden

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem direct contact met je op. Je geboortedatum heb ik nodig om de aanvraag in te dienen. Er wordt niet geselecteerd op leeftijd. Let op! In augustus was er voor slechts 20.000 mensen subsidie. Wil je gebruik maken van deze nieuwe subsidie, wees er dan snel bij!

  Ervaringen van klanten

  Vorige week heb ik mijn eerste coachingsgesprek met Marieke gehad. Ze luisterde aandachtig naar mijn hulpvraag (die nogal warrig klonk) en kon zij heel snel alles duidelijk formuleren. Ik kreeg het gevoel dat ik een gelijkwaardige partner had in mijn zoektocht naar mijn volgende stap. Haar kennis, expertise, duidelijkheid, empathie en stapje-voor-stapje-aanpak hielp mij om weer enthousiast te werk te gaan. Ik zou haar absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar de volgende stap, ander werk, etc.
  Conny Moes
  Trainingsactrice
  Inspirerend en motiverend, dat is wat er in mij opkomt als ik Marieke zou beschrijven. Marieke stelt je op je gemak en is deskundig.
  Eugenie Antheunis
  Manager
  Marieke is heel open en vriendelijk, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Door de juiste vragen te stellen, kom je samen tot het beste plan van aanpak voor het uiteindelijk beantwoorden van je loopbaan vraag. Ze begeleid je hierbij en geeft goede tips and tricks om in het dagelijks leven toe te passen!
  Lotte
  Management Assistente

  CONTACT

  Marieke Vierboom
  Vierboom Loopbaan Advies