De Vierboom Aanpak

13 V's voor Succes

Een unieke aanpak voor loopbaanvraagstukken, nieuwe stappen in je carrière of je zoektocht naar een nieuwe baan.

De 13 V’s helpen je op je pad naar je nieuwe toekomst.

Meer weten over de 13 V's van succes?

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt de Vierboom Aanpak in je mailbox. Leer meer over de 13 V's voor succes, die jou helpen met de nieuwe stappen in je carrière!

Marketing door

Ervaringen van klanten

Vorige week heb ik mijn eerste coachingsgesprek met Marieke gehad. Ze luisterde aandachtig naar mijn hulpvraag (die nogal warrig klonk) en kon zij heel snel alles duidelijk formuleren. Ik kreeg het gevoel dat ik een gelijkwaardige partner had in mijn zoektocht naar mijn volgende stap. Haar kennis, expertise, duidelijkheid, empathie en stapje-voor-stapje-aanpak hielp mij om weer enthousiast te werk te gaan. Ik zou haar absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar de volgende stap, ander werk, etc.
Conny Moes
Trainingsactrice
Marieke is de perfecte loopbaancoach. Zij is betrokken en oprecht geïnteresseerd; iemand bij wie je je onmiddellijk op je gemak voelt. Zij is doortastend, stelt de juiste vragen, en wil echt stappen met je maken. De gesprekken zijn daarom heel bijzonder. Pittig en confronterend, maar vooral ook verhelderend en inspirerend. Haar aanpak is duidelijk en de begeleiding top.
Christel Brandwagt
Chief Operating Officer
Het is een plezier om Marieke als loopbaan coach te hebben. Zij zet je aan het denken, stelt de juiste vragen en komt met veel nuttige tips en geeft je daarbij net dat extra beetje motivatie om het beter te doen. Marieke luistert goed en heeft aandacht voor jou als persoon. Haar feedback is opbouwend en ze leeft echt met je mee.
Saskia te Loeke
Building & Coaching Teams