Vierboom Loopbaan

Ervaringen van klanten

Eind september heb ik mijn eerste gesprek met Marieke gehad voor mijn loopbaan ontwikkeltraject. Wat opvalt is de positieve energie van Marieke. Daarnaast heb ik in het eerste gesprek gemerkt dat Marieke direct inspeelt naar wat ik nodig heb. Hele praktische zaken, in mijn geval, waar je direct mee aan de slag kunt. Je merkt dat Marieke veel ervaring heeft met coachen. Ze maakt op een hele spontane en natuurlijke manier connectie en je voelt je direct ‘thuis’. Met gemak pakt ze de kern van de zaak en geeft ze je tips en adviezen. Wat ik heel prettig vond is dat ze voorbeelden gebruikt uit haar eigen ervaring. Kortom: Marieke is een echte professional, ze stelt je op je gemak en geeft je op een toegankelijke manier en opmaat richting, adviezen en tips. Met veel plezier kijk ik uit naar onze volgende afspraak.
Ton Verbeek
Commercieel Manager
Marieke is de perfecte loopbaancoach. Zij is betrokken en oprecht geïnteresseerd; iemand bij wie je je onmiddellijk op je gemak voelt. Zij is doortastend, stelt de juiste vragen, en wil echt stappen met je maken. De gesprekken zijn daarom heel bijzonder. Pittig en confronterend, maar vooral ook verhelderend en inspirerend. Haar aanpak is duidelijk en de begeleiding top.
Christel Brandwagt
Chief Operating Officer
Marieke wist mij een goede zet in de juiste richting te geven in de totaal vier uur videobegeleiding. In korte tijd kwamen wij tot een kern en kreeg ik handvatten om mijn verdere loopbaan opnieuw richting te geven. Haar realistische kijk op de arbeidsmarkt en praktische insteek hielpen enorm. Marieke is een loopbaancoach die haar vak verstaat. 
Carmen Kemink
Communicatie & Marketing Professional
Alvorens ik een commitment aan wilde gaan met een loopbaancoach, moest het gevoel voor mij matchen! Marieke en ik waren een super match, ze weerlegt vraagstukken op zo'n manier, zodat je met met jezelf geconfronteerd wordt. In mijn geval zeer waardevol 🙏. Na 3uur coaching, heb ik mijn "nieuwe" ik gevonden, zie ik een nieuwe mooie waardevolle toekomst en sta ik geheel weer in mijn kracht! Kortom; Een mooi, integer en uiterst sociale Loopbaancoach, die niet bang is om te reflecteren! Een aanrader!
Doortje Sol
Intercedent & Recruitment consultant
Het is een plezier om Marieke als loopbaan coach te hebben. Zij zet je aan het denken, stelt de juiste vragen en komt met veel nuttige tips en geeft je daarbij net dat extra beetje motivatie om het beter te doen. Marieke luistert goed en heeft aandacht voor jou als persoon. Haar feedback is opbouwend en ze leeft echt met je mee.
Saskia te Loeke
Building & Coaching Teams
Een zeer fijne ervaring gehad. Al een tijd liep ik ontevreden bij een werkgever, zonder dat ik wist wist ik wilde. Het eerste gesprek met Marieke was fijn. Marieke wist de juiste punten te prikkelen waardoor er voor mijzelf een aantal dingen duidelijk werden. In de vervolg gesprekken hebben we besproken welke kant ik op wil en hoe aan te pakken. Inmiddels druk aan het solliciteren met een frisse en gunstige kijk op de toekomst. Bedankt Marieke!
Michael van der Laan
Timmerman
Ik heb een kort coachingstraject bij Marieke gevolgd. Ik heb haar coaching ervaren als verhelderend en stimulerend. Ze bracht me bij mijn gevoel, prikte door mijn weerstand heen, stelde goede vragen en gaf opdrachten mee. Ik kwam zelf door haar coaching weer een stap verder en twijfels verdwenen. Kortom zeer tevreden met haar coaching.
Stephani Franeker
Teamleider Werkenrode school
Soms heb je iemand 'van buiten' nodig om even de juiste vragen te stellen. Om de vinger op de juiste plek te leggen zodat je het zelf weer wat helderder ziet. Sóms, als iemand dat goed doet, schiet er dan ineens iets los en ben je plots veel verder dan je was. Dat is fijn. De manier waarop Marieke dit doet - nuchter, no-nonsense, maar ook 'warm' en met wat humor...voor mij werkt het!
Monique Verber
Adjunct-Directeur
Het traject wat ik met Marieke heb doorlopen was erg professioneel opgesteld en tijdens het traject veranderde het doel waarop Marieke perfect inspeelde en de juiste ondersteuning bood. Naast dat Marieke professioneel is, speelt de persoonlijke kant ook een grote rol, wat erg prettig is in de samenwerking.
Roy Verhaegh
Account manager in de zorg
Ik vind de gesprekken met Marieke altijd erg verhelderend. Zij helpt mij weer de focus terug te krijgen, waardoor ik mijn weg weer doelgericht kan vervolgen. Vraagstukken waar ik niet uitkom, zijn voor Marieke vaak kraakhelder, en ze weet alles duidelijk en goed te communiceren naar mij. Ik ben erg dankbaar voor haar hulp en helderheid.
Diana Douma
Holistisch Massage Therapeut
Ik heb Marieke als loopbaanadviseur leren kennen, toevallig via een berichtje hier op LinkedIn. Ik reageerde op haar bericht en ik had meteen een goed contact en een klik. Al bij het eerste gesprek aan de telefoon en later bij haar thuis een fantastisch gesprek gehad. Ze luistert goed, weet iemand van binnen te raken, de juiste vragen te stellen en vooral je angst te overwinnen. Marieke is een prima coach waarvan ik veel geleerd heb en nog van leren kan. We hebben een traject uitgezet en dat voelt goed. Omscholing is niet nodig, maar het menselijk contact des te meer en dat kan zij heel goed. Marieke bedankt ik hou je op de hoogte hoe het met me gaat.
Koen van den Meerschaut
Master Data Steward
Inspirerend en motiverend, dat is wat er in mij opkomt als ik Marieke zou beschrijven. Marieke stelt je op je gemak en is deskundig.
Eugenie Antheunis
Manager
Marieke is een enthousiaste, kundige en doortastende loopbaanadviseur. Ze doorziet snel het probleem, ziet kansen en geeft ondersteuning bij aanpak en oplossing. Daarbij is ze inlevend en duidelijk en gericht op vooruitgang, verandering en verbetering. Wil je persoonlijk verder komen? Vraag dan Marieke!
Manon Jacobs
Communicatie Specialist
Marieke is heel open en vriendelijk, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Door de juiste vragen te stellen, kom je samen tot het beste plan van aanpak voor het uiteindelijk beantwoorden van je loopbaan vraag. Ze begeleidt je hierbij en geeft goede tips and tricks om in het dagelijks leven toe te passen!
Lotte
Management Assistente
Zeer fijne gesprekken gehad met Marieke. Ze geeft goed advies en nieuwe inzichten om een passende nieuwe uitdaging te vinden. Ze neemt de tijd en zorgt stap voor stap om weer de uitdaging te vinden waar ik gelukkig van word. Ik raad Marieke zeker aan!
Desley Dokman
Sales Representive
Leuke eerste kennismaking met Marieke! Ik ben tot inzicht gekomen wat ik nu verder wil en heb al stappen kunnen zetten. Bedankt Marieke voor het zetje in mijn rug!
Raymonde Roumegous
Sales Representive
Marieke Vierboom is een coach die mij in het middelpunt zet. Ik voel me als persoon belangrijk. Er wordt gekeken welke methode het beste bij me past om aan mezelf te werken. Ik vind Marieke Vierboom zeker een geschikte persoon om mee samen te werken.
Shareshna
Adminstratief Medewerkster
Vorige week heb ik mijn eerste coachingsgesprek met Marieke gehad. Ze luisterde aandachtig naar mijn hulpvraag (die nogal warrig klonk) en kon zij heel snel alles duidelijk formuleren. Ik kreeg het gevoel dat ik een gelijkwaardige partner had in mijn zoektocht naar mijn volgende stap. Haar kennis, expertise, duidelijkheid, empathie en stapje-voor-stapje-aanpak hielp mij om weer enthousiast te werk te gaan. Ik zou haar absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar de volgende stap, ander werk, etc.
Conny Moes
Trainingsactrice
Ik ben onlangs bij Marieke geweest en wist eerlijk gezegd niet wat ik kon verwachten. Marieke is een warme persoonlijkheid, geeft een luisterend oor en haar eerlijke mening. Onderliggende capaciteiten kwamen naar boven en dat moment was voor mij echt een eye opener en ik werd meteen enthousiast! Een totaal andere richting op werkgebied kwam er voor mij uit, een diep gekoesterde wens van vroeger. Daar ga ik mee aan de slag, ik heb nog niet de juiste middelen, maar dit mag ik niet langer nog negeren. Bedankt Marieke!
Nancy
Receptioniste
Fijne loopbaanbegeleiding gehad van Marieke. Ze bekijkt het complete plaatje en kan goed de kern uit een verhaal halen. Daardoor kan er worden in gezoomd op wat ik echt leuk vind en kan, en heb ik de coaching als erg effectief ervaren. Ik heb een paar testen gedaan waardoor ik inzicht heb gekregen in mijn kwaliteiten en valkuilen, en in combinatie met haar coaching heb ik mezelf een beetje beter leren kennen. Hele goede ervaring en ik zou haar zeker aanbevelen!
Satvika
HR Medewerker
Helder, vriendelijk en doelgericht, Marieke geeft goede persoonlijke begeleiding.
Roshwita Eshuis
Zakelijk leider, projectmanager en content creator