Ervaringen van klanten

Ik heb Marieke ervaren als een zeer prettig en kundig coach. Empathisch waar het moest en kritisch waar het kon. Vanaf de eerste sessie kreeg Marieke de vraag achter mijn vraag al scherp, terwijl ik nog heilig overtuigd was dat mijn initiële coachvraag, dé vraag was. De inzichten en resultaten die ik met haar hulp heb bereikt, hebben mij rust en vertrouwen gegeven en bieden veel perspectief voor de toekomst.
Martijn Arts
Lijnmanager & Senior Scrum Master
Vanaf het eerste moment heb ik een fijne klik gehad met Marieke waardoor de coaching erg laagdrempelig verliep. Marieke biedt support, maar laat je jouw eigen proces vormgeven. Ze biedt hierbij handige tools en stelt de juiste vragen om bij de kern van jouw vraagstuk te komen. Ik heb haar coaching als erg waardevol ervaren.
Kim Demeijer
Arbeidsmarktspecialist
Je hebt mij in korte tijd op een persoonlijke professionele in laten zien wat er in mij zat. Je geeft ruimte wanneer het nodig is. Schuwt niet om randjes op te zoeken. Bedankt voor je openheid en positief kritische werkwijze! Het heeft mij geholpen om regie te pakken op mijn loopbaan. Heel veel succes.
Catharina_Weersma_review_vierboom_loopbaancoach
Catharine Weersma
Transitiecoördinator Onderwijsproces en Logistiek
Afgelopen paar maanden heb ik een loopbaancoachingstraject gevolgd bij Marieke. We hadden vanaf het eerste moment een hele goede klik; het was een beetje thuiskomen😊. Marieke heeft me - mede dankzij de me.scan - meer inzicht gegeven in wie ik ben als persoon en me richting gegeven qua carrière. Dit deed ze door goed te luisteren en in te haken op wat ik vertelde, door los te maken wat in mij vast zat en door altijd precíes op het juiste moment de juiste vraag te stellen. Eigenlijk zaten alle antwoorden al in mij, Marieke heeft geholpen deze duidelijker te maken en woorden te geven. Al met al kijk ik terug op een prettig traject en ga ik vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Nogmaals dank, Marieke!
Astrid_Goedhart_review_vierboom_loopbaancoach
Astrid Goedhart
Food Technologist
De coachingsgesprekken met Marieke hebben mij leuke, vernieuwende inzichten gegeven. De Me-Scan die ik op voorhand heb ingevuld gaf een heel helder beeld van mij als persoon en vormde een goed startpunt voor onze gesprekken. Marieke heeft een enorm netwerk, veel kennis en durft kritische vragen te stellen waardoor ik ook ná de gesprekken nog flink aan het denken werd gezet. Onze gesprekken waren prettig, open en hebben mij verder geholpen.
Renee_Hubers_review_vierboom_loopbaancoach
Renée Hubers
Senior Accountspecialist Randstad Groep Nederland
Marieke is een zeer empathische en kundige dame die mij heeft geholpen om tot de kern te komen van wat ik eigenlijk wil en kan.....
Giuseppe_Prestia_review_vierboom_loopbaan
Giuseppe Prestia
Flow scheduler
Marieke is een hele fijne coach. Ze stelt je op je gemak, stelt goede en kritische vragen en denkt met je mee. Ook stuurt ze regelmatig een bericht door of noemt je naam op bv LinkedIn, wat ik enorm waardeer. Ook de stiltedagen en de yoga doet ze op een prettige manier waardoor je goed kan ontspannen en tot jezelf kan komen 🙏.
Kim Lucassen
Intern Consultant Interim
Ik heb Marieke ervaren als een prettige coach. Ze heeft me met haar adviezen en tips echt verder kunnen helpen. Af en toe werd me een spiegel voorgehouden, maar dat zorgde er steeds voor dat ik weer een stapje verder kwam. Wat ik erg prettig vond is dat Marieke ook veel voorbeelden geeft vanuit haar eigen ervaringen.
Lieke Wijdeven
Senior Roosteraar
Ik heb de gesprekken met Marieke als heel objectief en hulpvaardig ervaren tijdens mijn loopbaanadviestraject met haar. Ook vond ik het prettig dat ze openstond voor een voor haar onbekend terrein om iemand met ASS te begeleiden. Ik kan iedereen aanraden om bij haar een traject te volgen.
Loes van Brienen-Baptist
Financieel Administratief Medewerker
Eind september heb ik mijn eerste gesprek met Marieke gehad voor mijn loopbaan ontwikkeltraject. Wat opvalt is de positieve energie van Marieke. Daarnaast heb ik in het eerste gesprek gemerkt dat Marieke direct inspeelt naar wat ik nodig heb. Hele praktische zaken, in mijn geval, waar je direct mee aan de slag kunt. Je merkt dat Marieke veel ervaring heeft met coachen. Ze maakt op een hele spontane en natuurlijke manier connectie en je voelt je direct ‘thuis’. Met gemak pakt ze de kern van de zaak en geeft ze je tips en adviezen. Wat ik heel prettig vond is dat ze voorbeelden gebruikt uit haar eigen ervaring. Kortom: Marieke is een echte professional, ze stelt je op je gemak en geeft je op een toegankelijke manier en opmaat richting, adviezen en tips. Met veel plezier kijk ik uit naar onze volgende afspraak.
Ton Verbeek
Commercieel Manager
Marieke is de perfecte loopbaancoach. Zij is betrokken en oprecht geïnteresseerd; iemand bij wie je je onmiddellijk op je gemak voelt. Zij is doortastend, stelt de juiste vragen, en wil echt stappen met je maken. De gesprekken zijn daarom heel bijzonder. Pittig en confronterend, maar vooral ook verhelderend en inspirerend. Haar aanpak is duidelijk en de begeleiding top.
Christel Brandwagt
Chief Operating Officer
Marieke heeft mij geholpen om mezelf weer op de rit te krijgen na een enorm nare ontslag ervaring bij mijn vorige werkgever. Je vraagt je dan af: Wat nu? In een aantal gesprekken heeft Marieke me eigenlijk geholpen zelf de antwoorden te vinden die ik zocht. Voor mijn waren de gesprekken uiteindelijk erg nuttig en ik heb deze als zeer prettig ervaren. Ze geeft je geen antwoorden maar helpt je uitstekend weer op weg met het zelf vinden van die antwoorden. Ik kan Marieke als coach zeker aanbevelen. Met haar warme en vriendelijke uitstraling neemt ze je mee op reis naar een doel dat je zelf kiest.
Eric Roeland
IT Manager
Ik schrijf niet vaak een aanrader, maar deze met veel plezier... Ondanks dat we maar 4 sessies hebben doorlopen, was het vanaf het eerste moment raak. No-nonsense, niet mee praten, maar goed luisteren (tussen de regels door), met prikkelende vragen komt ze snel tot de kern. Ook niet bang persoonlijke ervaring te delen, om mij mijn gedachte goed te laten formuleren. Erg leerzaam en een prettige gesprekspartner!
Hendri Meier
Re-integratie adviseur 2e spoor
Ik heb bij Marieke 4 loopbaansessies doorlopen. Ik dacht dat ik het niet echt nodig had, maar niets bleek minder waar. Marieke heeft me de spiegel voorgehouden die ik nodig had. Door goed te luisteren, de tijd te nemen, goede vragen te stellen en niet bang te zijn om mij te confronteren wist ze mij al in de eerste sessie te raken. Ze komt snel tot te kern en is lekker open en direct. Ik vond de sessies heel prettig en zou het liefste iedere maand wel even een sessie willen. Met Marieke weet je zeker dat je resultaten boekt en een stap vooruit kunt zetten!
Fabienne Rookhuijzen-Fisscher
Corporate Recruiter
Ik heb Marieke leren kennen op een moment in mijn carrière, dat ik op een tweesprong stond: Hoe nu verder! Door het, door de overheid geïnitieerde traject "Nederland Leert Door" zijn Marieke en ik aan de slag gegaan m.b.t. mijn carrière en, waar mijn focuspoint daarin belangrijk is, uiteindelijk heeft dit alles geresulteerd in een mooie baan als Customer Service Medewerker bij een bedrijf actief binnen de woninginrichting toeleveringssector, ik was daarmee weer terug op het voor mij bekende "nest" waar ik met mijn ervaring kennis en inzet mij als een vis in het water voel. Marieke heeft mij daarbij begeleid door proactief, maar vanuit mijn persoonlijke normen en waarden de weg naar een nieuw begin te openen, dit door mijzelf inzicht te geven over wie ben ik, wat kan ik en heel belangrijk wat wil ik nu eigenlijk met mijn carrière: Daarvoor ben ik haar zéér dankbaar en ik beveel Marieke als Loopbaancoach en mensen mens, daarom ook van harte aan!
Marcel Karst
Customer Service Representative
Dank voor de inzichten die jij mij hebt gegeven. Wat ik heel waardevol vind is dat je heel praktisch hebt gekeken en onderzocht. Je hebt mij tips gegeven waar ik echt mee verder kan. Je hebt mij op mogelijkheden gewezen waar ik niet eerder aan heb gedacht. Ik weet nu hoe ik mijn kwaliteiten en competenties beter kan neerzetten en benadrukken, buiten mijn branche waarin ik lang werkzaam ben geweest. Hierdoor ben ik op een betere manier zichtbaar voor een breed publiek, meer branches en sectoren binnen het administratieve werkveld en ben ik in staat om mijzelf ook op een andere manier te promoten. Ook heb je mij geholpen met bruikbare tips welke ik in kan zetten tijdens sollicitatiegesprekken. Als laatste wil ik graag nog even benadrukken dat ik heb ervaren dat je oprecht geïnteresseerd bent in mij als persoon en dat maakt dat jouw feedback ook echt door mij werd ontvangen. Ik beveel je dan ook graag aan bij anderen die graag geholpen willen worden met werkgerelateerde zaken. Dank voor alles.
Anna
Werkzaam in het VSO, leerlingadministratie
Marieke weet zich heel goed als coach in de kandidaat te verplaatsen en mee te denken. Zij komt met visies dat je goed naar jezelf kunt en dient te kijken om je perspectief helder te krijgen. Zij is zeer sociaal en uitermate prettig in haar communicatie en de omgang en kont haar gemaakte afspraken perfect na. Kortom een aanrader om met haar als coach in gesprekken en in zee te gaan
Erwin van Rookhuizen
HR Project manager
Marieke heeft me weer even met beide benen op de grond gezet. Ik weet nu weer veel beter wat belangrijk voor me is en wat bij me past. Marieke is zeer professioneel en tegelijkertijd erg betrokken en persoonlijk. Alsof je haar al jaren kent. Ze wil je echt helpen en vraagt op een prettige manier door totdat je bij de kern bent.
Lotte Bienias
Redacteur/Journalist
Marieke kan in een korte tijd een goed en accuraat beeld schetsen door goed en veel door te vragen. Ik heb mijn gesprekken met Marieke als verhelderend en nuttig ervaren!
Tosja van Ramele
Medewerker HR en Salarisadministratie
Marieke wist mij een goede zet in de juiste richting te geven in de totaal vier uur videobegeleiding. In korte tijd kwamen wij tot een kern en kreeg ik handvatten om mijn verdere loopbaan opnieuw richting te geven. Haar realistische kijk op de arbeidsmarkt en praktische insteek hielpen enorm. Marieke is een loopbaancoach die haar vak verstaat. 
Carmen Kemink
Communicatie & Marketing Professional
Alvorens ik een commitment aan wilde gaan met een loopbaancoach, moest het gevoel voor mij matchen! Marieke en ik waren een super match, ze weerlegt vraagstukken op zo'n manier, zodat je met met jezelf geconfronteerd wordt. In mijn geval zeer waardevol 🙏. Na 3uur coaching, heb ik mijn "nieuwe" ik gevonden, zie ik een nieuwe mooie waardevolle toekomst en sta ik geheel weer in mijn kracht! Kortom; Een mooi, integer en uiterst sociale Loopbaancoach, die niet bang is om te reflecteren! Een aanrader!
Doortje Sol
Intercedent & Recruitment consultant
Het is een plezier om Marieke als loopbaan coach te hebben. Zij zet je aan het denken, stelt de juiste vragen en komt met veel nuttige tips en geeft je daarbij net dat extra beetje motivatie om het beter te doen. Marieke luistert goed en heeft aandacht voor jou als persoon. Haar feedback is opbouwend en ze leeft echt met je mee.
Saskia te Loeke
Building & Coaching Teams
Een zeer fijne ervaring gehad. Al een tijd liep ik ontevreden bij een werkgever, zonder dat ik wist wist ik wilde. Het eerste gesprek met Marieke was fijn. Marieke wist de juiste punten te prikkelen waardoor er voor mijzelf een aantal dingen duidelijk werden. In de vervolg gesprekken hebben we besproken welke kant ik op wil en hoe aan te pakken. Inmiddels druk aan het solliciteren met een frisse en gunstige kijk op de toekomst. Bedankt Marieke!
Michael van der Laan
Timmerman
Ik heb een kort coachingstraject bij Marieke gevolgd. Ik heb haar coaching ervaren als verhelderend en stimulerend. Ze bracht me bij mijn gevoel, prikte door mijn weerstand heen, stelde goede vragen en gaf opdrachten mee. Ik kwam zelf door haar coaching weer een stap verder en twijfels verdwenen. Kortom zeer tevreden met haar coaching.
Stephani Franeker
Teamleider Werkenrode school
Soms heb je iemand 'van buiten' nodig om even de juiste vragen te stellen. Om de vinger op de juiste plek te leggen zodat je het zelf weer wat helderder ziet. Sóms, als iemand dat goed doet, schiet er dan ineens iets los en ben je plots veel verder dan je was. Dat is fijn. De manier waarop Marieke dit doet - nuchter, no-nonsense, maar ook 'warm' en met wat humor...voor mij werkt het!
Monique Verber
Adjunct-Directeur
Het traject wat ik met Marieke heb doorlopen was erg professioneel opgesteld en tijdens het traject veranderde het doel waarop Marieke perfect inspeelde en de juiste ondersteuning bood. Naast dat Marieke professioneel is, speelt de persoonlijke kant ook een grote rol, wat erg prettig is in de samenwerking.
Roy Verhaegh
Account manager in de zorg
Ik vind de gesprekken met Marieke altijd erg verhelderend. Zij helpt mij weer de focus terug te krijgen, waardoor ik mijn weg weer doelgericht kan vervolgen. Vraagstukken waar ik niet uitkom, zijn voor Marieke vaak kraakhelder, en ze weet alles duidelijk en goed te communiceren naar mij. Ik ben erg dankbaar voor haar hulp en helderheid.
Diana Douma
Holistisch Massage Therapeut
Ik heb Marieke als loopbaanadviseur leren kennen, toevallig via een berichtje hier op LinkedIn. Ik reageerde op haar bericht en ik had meteen een goed contact en een klik. Al bij het eerste gesprek aan de telefoon en later bij haar thuis een fantastisch gesprek gehad. Ze luistert goed, weet iemand van binnen te raken, de juiste vragen te stellen en vooral je angst te overwinnen. Marieke is een prima coach waarvan ik veel geleerd heb en nog van leren kan. We hebben een traject uitgezet en dat voelt goed. Omscholing is niet nodig, maar het menselijk contact des te meer en dat kan zij heel goed. Marieke bedankt ik hou je op de hoogte hoe het met me gaat.
Koen van den Meerschaut
Master Data Steward
Inspirerend en motiverend, dat is wat er in mij opkomt als ik Marieke zou beschrijven. Marieke stelt je op je gemak en is deskundig.
Eugenie Antheunis
Manager
Marieke is een enthousiaste, kundige en doortastende loopbaanadviseur. Ze doorziet snel het probleem, ziet kansen en geeft ondersteuning bij aanpak en oplossing. Daarbij is ze inlevend en duidelijk en gericht op vooruitgang, verandering en verbetering. Wil je persoonlijk verder komen? Vraag dan Marieke!
Manon Jacobs
Communicatie Specialist
Marieke is heel open en vriendelijk, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Door de juiste vragen te stellen, kom je samen tot het beste plan van aanpak voor het uiteindelijk beantwoorden van je loopbaan vraag. Ze begeleidt je hierbij en geeft goede tips and tricks om in het dagelijks leven toe te passen!
Lotte
Management Assistente
Zeer fijne gesprekken gehad met Marieke. Ze geeft goed advies en nieuwe inzichten om een passende nieuwe uitdaging te vinden. Ze neemt de tijd en zorgt stap voor stap om weer de uitdaging te vinden waar ik gelukkig van word. Ik raad Marieke zeker aan!
Desley Dokman
Sales Representive
Leuke eerste kennismaking met Marieke! Ik ben tot inzicht gekomen wat ik nu verder wil en heb al stappen kunnen zetten. Bedankt Marieke voor het zetje in mijn rug!
Raymonde Roumegous
Sales Representive
Marieke Vierboom is een coach die mij in het middelpunt zet. Ik voel me als persoon belangrijk. Er wordt gekeken welke methode het beste bij me past om aan mezelf te werken. Ik vind Marieke Vierboom zeker een geschikte persoon om mee samen te werken.
Shareshna
Adminstratief Medewerkster
Vorige week heb ik mijn eerste coachingsgesprek met Marieke gehad. Ze luisterde aandachtig naar mijn hulpvraag (die nogal warrig klonk) en kon zij heel snel alles duidelijk formuleren. Ik kreeg het gevoel dat ik een gelijkwaardige partner had in mijn zoektocht naar mijn volgende stap. Haar kennis, expertise, duidelijkheid, empathie en stapje-voor-stapje-aanpak hielp mij om weer enthousiast te werk te gaan. Ik zou haar absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar de volgende stap, ander werk, etc.
Conny Moes
Trainingsactrice
Ik ben onlangs bij Marieke geweest en wist eerlijk gezegd niet wat ik kon verwachten. Marieke is een warme persoonlijkheid, geeft een luisterend oor en haar eerlijke mening. Onderliggende capaciteiten kwamen naar boven en dat moment was voor mij echt een eye opener en ik werd meteen enthousiast! Een totaal andere richting op werkgebied kwam er voor mij uit, een diep gekoesterde wens van vroeger. Daar ga ik mee aan de slag, ik heb nog niet de juiste middelen, maar dit mag ik niet langer nog negeren. Bedankt Marieke!
Nancy
Receptioniste
Fijne loopbaanbegeleiding gehad van Marieke. Ze bekijkt het complete plaatje en kan goed de kern uit een verhaal halen. Daardoor kan er worden in gezoomd op wat ik echt leuk vind en kan, en heb ik de coaching als erg effectief ervaren. Ik heb een paar testen gedaan waardoor ik inzicht heb gekregen in mijn kwaliteiten en valkuilen, en in combinatie met haar coaching heb ik mezelf een beetje beter leren kennen. Hele goede ervaring en ik zou haar zeker aanbevelen!
Satvika
HR Medewerker
Helder, vriendelijk en doelgericht, Marieke geeft goede persoonlijke begeleiding.
Roshwita Eshuis
Zakelijk leider, projectmanager en content creator
Ik heb Marieke ervaren als een goede coach. Ze is empathisch, kritisch, ze stelt goede vragen en doorziet mensen en situaties. Het heeft me enorm geholpen om door haar gecoacht te worden en zou het anderen ook aanraden om een traject bij Marieke te volgen.
Lisa Straatman
Teamlead ActivaSZ