Over mij

Marieke Vierboom

Werk is enorm verweven met ieders persoonlijke leven. Het is mooi om een stuk mee te mogen lopen en hierbij richting te kunnen geven.

Creatief in denken en handelen. Ik ben een open, pragmatisch en resultaatgericht persoon. Gedrag van mensen fascineert mij.

Integriteit, loyaliteit en duidelijkheid vind ik erg belangrijk bij ieders proces. 

kennis en ervaring

Oorspronkelijk ben ik opgeleid in de Culturele Maatschappelijke Vorming en Vrijetijdswetenschappen. Na 21 jaar bij Randstad Groep Nederland in diverse functies gewerkt te hebben (loopbaanadviseur, rayonmanager en interne loopbaancoach) werd het tijd om de stap naar een zelfstandige praktijk te zetten. Dit werd Vierboom Loopbaan: loopbaancoaching en arbeidsmediation.

Ik geloof in het lopen van ieders eigen, authentieke weg.

uitdaging

Ik ben niet bang om uitdagingen aan te gaan, die op het eerste oog onoplosbaar lijken. Waar nodig ben ik confronterend. Zoveel mogelijk laat ik iemand zijn of haar eigen proces volgen. Ik motiveer hierbij graag tot beweging en verandering, altijd met een neutrale houding, zonder een oordeel te hebben.

Er zijn veel redenen waardoor iets dat van nature eenvoudig is heel ingewikkeld lijkt.

opleidingen

  • 2018: Mediation MFN (Centrum voor conflicthantering)
  • 2014-2015: Yogadocente (Centrum voor Afstandsonderwijs)
  • 2009: Loopbaanadviseur (Trainingsbureau van Zuijlen en de Lijster)
  • 2007: Mindfulness (Radboud UMC Centrum voor Mindfulness)
  • 1995-1998: Vrijetijdswetenschappen (Katholieke Universiteit Tilburg)
  • 1991-1995: Culturele Maatschappelijke Vorming (Hogeschool Arnhem en Nijmegen)

Ik maak graag kennis met je

Heb je interesse in begeleiding door een loopbaancoach of heb je hulp van een mediator nodig in een arbeidsconflict?

Neem gerust contact op of voeg mij toe op LinkedIn. Je bent van harte welkom in mijn netwerk!