Gratis Ontwikkeladvies

Er is nieuwe subsidie beschikbaar!

Heb je behoefte aan ondersteuning rondom loopbaanvraagstukken? Wil je je carrière een nieuwe boost geven? Woon je in Nederland en ben je tussen de 18 en 67 jaar? Schrijf je in voor het gratis ontwikkeladvies!

De Overheid stelt weer subsidie beschikbaar. Meld je nu vast aan en ik plan onze eerste afspraak al in voor december 2020.

Wat houdt Gratis Ontwikkeladvies in?

Je krijgt inzicht in persoonlijke (ontwikkel)kansen en mogelijkheden voor jou op de arbeidsmarkt. Je krijgt handvatten om met dit inzicht stappen te zetten in je carrière. Dit is maatwerk en speciaal afgestemd op jouw hulpvraag. Aan het einde van het loopbaantraject heb je een concreet en persoonlijk ontwikkelplan, waar je verder mee aan de slag kunt.

Aanpak

Het ontwikkeladvies is een kort, krachtig en concreet loopbaanadvies programma waarin je aan de slag gaat met:

  • Jouw persoonlijke loopbaanvraagstuk;
  • Wie ben ik, wat kan ik en waar liggen mijn ontwikkelpunten?
  • Wat wil ik nu ècht, wat zijn mijn drijfveren en welke werkomgeving spreekt mij aan?
  • Wat wordt mijn volgende loopbaanstap of wat wil ik veranderen aan mijn huidige situatie?
  • Welke mogelijkheden zijn er voor mij op de arbeidsmarkt?
  • Welke stappen kan ik zetten om bij mijn doel te komen?

direct aanmelden!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem direct contact met je op. Je geboortedatum heb ik nodig om de aanvraag in te dienen. Er wordt niet geselecteerd op leeftijd. Let op! In augustus was er voor slechts 20.000 mensen subsidie. Wil je gebruik maken van deze nieuwe subsidie, wees er dan snel bij!