Camino Portugues

Pffff….hoe lang roep ik dit al? Ik wil een camino lopen naar Santiago. Heel leuk om te roepen, maar toen ik besloten had om het te gaan doen, gingen al mijn belemmerende overtuigingen met mezelf aan de haal. Lekker dan, ben jezelf coach en leer je anderen hoe zij zich het beste kunnen ontwikkelen en uit hun comfortzone kunnen stappen… staat hier een coach met enorm koudwatervrees. Alle “smoezen” hebben de revue gepasseerd; ik kan mijn gezin niet zo lang alleen laten, we zitten midenin een verbouwing, heb net een nieuwe opdracht, kan toch ook in Nederland een route lopen enzovoort.

Maar goed, ik ga en krijg er steeds meer zin in. Ik vertrek aanstaande zondag op 27 februari naar Porto. De eerste overnachting heb ik geboekt in het http://beingportohostel.com/en in een vrouwenslaapzaal (gemengd durfde ik toch niet helemaal aan, niet te dol nog). Vind je het leuk om me te volgen, ik ga proberen iedere dag een blog te posten. Nee, niet proberen, ik ga het DOEN.

32 gedachten over “Camino Portugues

  1. Succes Marieke! Wat een avontuur ga je tegemoet Enjoy en ik wens je prachtige herinneringen en mooie belevenissen toe. En natuurlijk bijzondere ontmoetingen, ook die met jezelf ;-).

    1. Dank Jacinta en dan wellicht in het voorjaar toch echt eens die hardloopschoenen aan? Ik kan volgens mij niet eens meer 1 kilometer rennen.

  2. Heel veel plezier en verwondering onderweg. We hebben de camino van Sevilla naar Santiago gefietst en het is een unieke ervaring. Geniet ervan.

  3. Lieve Marieke ik ga je zeker volgen. Maak je geen zorgen over thuis, wij reden ons wel, Al gaan we je warmte wel missen.
    Heel veel succes met de wandeling en je eerste Blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *